Voorstelling bureau

s&r artabel

ARTABEL architecten en ingenieurs is een middelgroot bureau waardoor het contact tussen de medewerkers groot is. Dit leidt tot een zeer brede algemene kennis van elke medewerker waardoor de integratie van de ontwerpdisciplines optimaal wordt.
Dit wordt ondersteund door een zeer open communicatie en een dynamisch personeelsbeleid.

Gewapend met een uitgebreide ervaring in complexe renovatie- en nieuwbouwprojecten van openbare zwembaden, wil ARTABEL zich vooral profileren als een breed georiënteerd multidisciplinair ontwerpbureau voor nieuwe openbare gebouwen. Zowel op vlak van architectuurontwerp als op vlak van technische installaties kan ARTABEL een uitgebreide referentielijst voorleggen.

Dankzij deze brede kennis heeft ARTABEL zich sinds 2001 bovendien georiënteerd op de markt van publiek-private samenwerkingsprojecten. Als ‘huisarchitect’ van S&R Group (www.sr-group.be) , werk(t)en zij mee aan het ontwerp, de realisatie en de verdere exploitatie van publieke zwembaden in Pelt, Lier, Mons, Gent, Beveren, Brugge, Westerlo, Kortrijk, Zwevegem, Sint-Truiden et Bredene. De medewerkers van ARTABEL en die van het exploitatiebedrijf (Innopa) werken letterlijk onder hetzelfde dak, waardoor de ontwerper steeds een exploiteerbaar voorstel zal neerleggen en de exploitant de architectuur steeds aan een kritische blik zal onderwerpen om zo een perfecte balans te vinden tussen ontwerp en exploitatie. Dit uniek gegeven is van onschatbare meerwaarde bij het ontwerpen van nieuwe publieke zwembaden.